вівторок, 8 вересня 2009 р.

ТРОХИ ЗАБАГАТО ПОДІЙ

Вчора на рідному каналі трапилася «революція». Відкриваю інет. Топ-новина спеціалізованих інтернет-ресурсів – генерального продюсера телеканалу «ІНТЕР» Ганну Безлюдну звільнено. Удень дізнаємося, що разом із нею йдуть головний режисер, керівник інформаційної служби, а також головний редактор, який є за сумісництвом директором нашої студії. Хто стане наступником БГВ - невідомо. Чи змінеться редакційна політика каналу - невідомо. Що буде із студією – невідомо. Чекаємо, коли з’явиться нове керівництво. Мусив заспокоювати декого з наших дівчат-редактрес. Вони бояться звільнень. Більшість колег схвильовані, але не демороалізовані. Працюємо далі.

Ввечері був на Національному радіо. Провели ефір про «чорну піхоту». Ніби не погано. Але своєї функції – знайти героїв для нового фільму - поки ця акція не виконала. Чекатимемо дзвінків від слухачів.

Пізно ввечері здзвонювалися із колегою з одного з політичних телепроектів. Виявляється, що про звільнення Безлюдної політикум знав уже в п’ятницю, хіба не раніше за саму Ганну Вітальєвну. Дивно все це.

Немає коментарів:

Дописати коментар