вівторок, 2 червня 2009 р.

ВЕЛИКІ ВИХОДЯТЬ З ТІНІ



“Зразу скажу: програму робила професійна і по-своєму цікава команда. У тіні Савіка Шустера та Вахтанга Кіпіані перебувала група молодих людей, студентів й аспірантів з Києво-Могилянської академії, котрі робили чорнову роботу. Маю однак сильне враження, що ані її ведучі, ані тим більш виконавці не мали впливу на прийняття головних рішень.”

Отаке про нас написав львівський історик і відомий інтелектуал Ярослав Грицак. Я так і не зрозумів, чому він нас всіх відправив на навчання до Могиляки?! Тарас (праворуч) студіював філософію у КНУ ім. Шевченка. Аля – так само вчиться у Київському Універі (вона каже – у “Шеві” – дожили!). Я взагалі в Харкові вчився. І лише Остап – щирий могилянець!

Минулого четверга із деяким запізненням відзначали “роковини” завершення проекту. Сьогодні нарешті дочекався від Алі фото. Чим дуже тішуся. Чого і вам всім бажаю!

А на додаток – стаття від Грицака:

http://www.zaxid.net/article/17133/

Про нас!

Між іншим, гаряче рекомендую його книжку “Життя, смерть та інші неприємності”

3 коментарі:

  1. P.S. Щось не хоче працювати посилання на статтю! :(((

    ВідповістиВидалити
  2. Про посилання:
    У пості виділяєш текст, приміром "стаття від Грицака", потім тицяєшь на кнопку "Посилання" (на ній зображено ланку чи знак безкінечності та кулю). У віконце, що винирнуло, вставляєшь посилання. Потім клікаєшь "Ок" і все - при натисканні на текст "стаття від Грицака" ти потрапляєшь на потрібну сторінку.
    Кнопка з ланкою і кулсею знаходиться праворуч від кольору шрифта та ліворуч від "Вирівнювання за лівим краєм"

    ВідповістиВидалити